lite reklam,

kolla in den här bloggen antontinnerholm.blogg.se

haha <3


myskväll ,

denna kväll har blivit så att man spenderade den hemma med mamma , syster och Anton Tinnerholm .
Vi har ätit god mat och kollat på idol , och jag måste bara säga att Alice är bäst  . Jag har även gjort ett avtal med Anton, om han läser min blogg så läser jag hans vilket är ett utmärkt avtal . Det har även diskuterats om att Anton och min syster ska flytta ihop och även att dom ska dansa bal , det tycker jag är urgulligt , får väl se om lillebror Gustav Tinnerholm vågar dansa med mig , får väl prata med honom om det .
Om ungefär 15 minuter kommer L och ska mysa med oss också .

// lägger in en bild på mig anton och syster , barndomsvännerna bara gustav som saknas .

Peace And Love XOXO / C


ojojoj ,

nu har det vart slarvigt med inlägg , men det har vart rätt mycket med skolan och sen kommer man hem och då har man ingen tid till att skriva av sig .
Höstlov nu iallafall , mycketmycket skönt ! Jag har iallafall gått i ide, jag har nog legat hemma i fyra dagar nu och inte gjort någonting , och L kan jag inte vara med heller för hon ligger hemma och har feber , och Y är i Frankrike och kommer hem på söndag .. Men på lördag ska jag vara lite social först ska jag till simhallen med min syster och sen ska jag ha myskväll med L och så ska jag visa henne mitt nydekorerade rum .
Nu ska jag gå och kolla på film ,

Peace And Love , XOXO / C

Gaaah !

Jag har sådan lust att skrika .

Över skolan , Över min tomma garderob , Över mitt tråkiga hår , Över att min bildlärare tycker jag klär mig utmanande ? vi får tydligen inte visa axlarna när vi har besök från polen , rumänien och Turkiet . Snälla ! armen på tröjan hade hasat ner lite. Jag vill skrika över klagomål på hur jag kastar bollarna på spökboll . Skrika över huvudvärk , över att jag aldrig träffar Annika längre .
Ingenting positivt , men vänta så om några dagar är jag glad igen , när skolan har slutat och jag sitter hemma hos fam stein på fredag kväll . Då , då är jag glad igen ! :)

Kolla in min uuuber coola syster....not! www.enmankort.se

Den här musiken får min dag att bli något bättre ;
Ray lamontage - hold you in my arms .


mycket dålig uppdatering .

Men det är för mycket som händer just nu , vissa saker bra andra dåliga . Vissa saker för personliga för att skrivas om i bloggen ,och det mesta är dåligt . Men så är det ibland , och just nu väntar jag bara på bättre tider , med svar och hjälp . Men vi sätter på låtsas leendet och visar alla hur bra allting verkar .  
Utan Cornelia vet jag inte vad jag skulle göra, ingen annan som vet och ingen annan som skulle förstå  . Jag älskar dig syster <3

peace and love , xoxo // L

RSS 2.0