ug

gm,b,m

snyyyyyggt ,


Fredag hos Mattias.

Godmorgon folket, jaa kl är 10 över tre, men det är småsaker som knappt är värda att nämna.

Hade ju ställt in mig på myyskväll , Big time hos Corran igår tsm med ankilito , men såklart ringer mobilerna precis innan vi ska moffla ner oss i soffan med chips och dricka. Det var folket hos Mattias som ville att vi skulle komma, och efter ett långt övervägande ifrån oss 3 så gick vi med på att åka dit, vilket vi kanske inte skulle gjort, eftersom det inte alls var kul , plus att vi gjorde oss i ordning helt i onödan ! känndes lite jobbigt, och eftersom vi inte drack, och alla de hade gjort det, så blev det lite långtråkigt.... Så vi tog bussen hem igen ganska snart och satte oss framför tvn igen . ;) glömde tyvär kameran innan vi åkte, annars hade ju kunnat bjuda på mycket underhållande bilder....;)

Ikv då... Fortfarande inget bestämt till 100% men det lutar åt att åka till lambohov, men som sagt inget är helt bestämt ännu , tar med mig kameran ikväll i vilketfall som helst !

Tomtenatta blev oxå ganska misslyckad, hittade inga julklappar utan bara en tröja till mis själv.. hihi, det enda roliga med den kvällen var bussresan hem tsm med Corran och Pullis !

Duschen here i Come !

Peace and Love, xoxo // L


Tomtenatta

Först skolan, sen hem, sen stan och tomtenatta, sen hem. Blir att totallt 11 mil att åka. För vi gillar jubussar liksom. ;) naaat. Skolan idag var riktigt rolig, kommer bjuda på en massa MONGO kort från bussen imorn tänkte jag, nu ska jag äta sen fixa mig, kommer hem igen runt 11 , kanske skriver nått inlägg om vad jag handlat mig idag :) ska köpa julklappar tll mina små söta brorsbarn !

Pussen till er :)

peace and love , xoxo // L


NASTY PUT SOME CLOTHES ON !



Man kan inte göra annat än att älska mig och T på franska lektionerna när vi sitter och sjunger på den här.
HAHAAH !
Puss och Godnatt ! // L

pullis


plugg,

jaa ojojoj vad mycket det är i skolan nu , blir ju helt utbränd :O .
Kvällen har spenderats hemma hos mig , C . Jag var hemma kväll idag så jag bjöd över L & Y hit och det blev sitta och prata och dricka te men sen tog vi tag i allvaret och började plugga. Y som sitter och säger att hon hatar skolan och att den förstör hennes liv och smarta L som tar sin kemibok istället för biologiboken haha och jag älskar dom! Inatt sover dock bara L här som förövrigt inte tycker om en flicka vars namn börjar på M ..
Nu ska jag nog gå och lägga mig med min fru , jaa ni hörde rätt fru :)

Godnatten <33

Peace And Love XOXO // C

pluuggg .

Kvällen har spenderats @ corran tsm med henne och Pullis, har verkligen haft en hel mysig kväll tsm med mina allra bästa kompisar, med skratt prat , te och faktist , tro det eller ej... Plugg. Har faktist varit ganska flitiga¨måste jag säga :) nu är kl 11 och vi ska snart gå och sova, jag väntar bara på duschen.... Cornelia duschar i evigheter !
Skippade faktist dansen idag :/ huvudvärk och stressen över skolan gör inte mitt humör till det bästa, men ikväll har dte varit kanon bra faktist.  Imorn kommer pullis till oss halv sju och vi ska ha värsta roliga morgonen , om jag kommer upp ur sängen.... det brukar vara svårt. men jag ska göra mitt bästa (A) hahaha ;)

Kommer bilder imorn av våra mysiga kväll, blev dock inte många, och inte heller så vackra. Men det är smällar man får ta. Nu är duschen äntligen ledig. Byyye

Love and Peace, xoxo // L


dt bästa jag har <3

RSS 2.0