suuuunday ,

Heej bloggen :)

Bara jag som är trött ? nej, det tror jag verkligen inte. Jag slipper iaf att vara i kyrkan , vilket C måste vara eftersom hon är duktig och är fadder till de nya konfirmanderna. Sånt orkade inte jag med ;)
Gårdags kvällen spenderades i lambohov som sagt, det blev att snabbt kolla in "konserten" som var på gården.... KATASTROF ! sämsta ever, och förutom oss kanske de va typ 5 pers i publiken,.... det var så pinsamt så det var synd om dem :O
Sen blev de att gå hem till Leo, med Tom och Kenny , senare kom även Narri och Hegge, och vi hade faktist en riktigt bra kväll =) Spelade tvspel och körde lekar i korridorerna, för vissa är så himla mongo :O .

Sen tog vi bussen till stan, tjockade upp oss på Burger King , mötte upp Felicia och tog sen halv 2 bussen hem till brokkan :)

Riktigt trevlig kväll måste jag säga. Nuu äre plugggg att ta tag i . När ska jag få tillbaka mitt liv igen ?

Peace and Love, XOXO // L


<3


fredag kväll ,

fredagskvällen spenderades hos familjen Nilsson där vi körde julklappsleken.
Våran familj vann då väldigt mycket , eller rättare sagt min syster vann , hon vann tillexempel ögonskugga, neccesär, armband och grejer till sitt rum :) , det var kulkul !
Ikväll ska jag umgås med lotta, leo och tom tror jag det blir kul .

Nu går bussen snart så jag måste dra mig ,

Peace And Love , XOXO // C

NEVER BACK DOWN !

För några helger sen hyrde jag och annika film och körde på myyskväll här hemma hos mig, och vi såg Never Back Down, och det var den bästa film på länge måste jag säga ! mkt slagsmål dock, men när det är emellan 2 snygga killar i bar överkropp känns det liksom helt ok.
Se den, det är den verkligen värd ! 
Some pics;
 



De 2 huvudrollerna, han på första bilden är han som spelade Volchuck i The OC, så man känner lite hatkärlek mot honom kanske....
Och en trailer. :)



peace and love, xoxo // L

Lördag morgon ,

Jaha, bloggen ja. Den har liksom "glömts" bort nu på sista tiden. Och som vanligt vill jag skylla på skolan, men det kanske börjar bli lite uttjatat, men det är mkt pga skolan som vi inte har haft tid. Berzan är sjuk med läxor, prov, redovisningar, grupparbeten, studiebesök, debatter , hålla i våra egna utvecklingssamtal. Jaa det har varit stressigt på sista tiden, men nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. Och det känns riktigt skönt . Så nu kanske det äntligen kan komma lite mer uppdateringar i bloggen igen :)

Ska faktist börja fixa mig snart, ska ju till Lambohov med Cornelia ikv, Träffa Lerina Hibo och Mona, ska blir naaajs , :D Slänger in ett inlägg sen om vad jag ska ha på mig .

Peace and Love, xoxo // L

lalalallaa HALLOWEEN .

Okej , inte riktigt min kväll ikväll då , inte Cs heller för den delen :O vi är ju så jävla lätt skrämda så det är intre sant . Och vi ska vara ensamma hemma här hos cornelia o brokind hela kvällen/ natten , men det ska nog gå bra, hoppas jag iaf (Y) .
Cornelia städar , och det är en mkt rolig syn ska jag säga , och jag är jätte snygg . not. har varit sjuk hela lovet, och nu sitter jag med en hosta som tar livet av mig snart ! Kommer ju bli så kuul att komma till skolan med den , nejnejnej . nu ska jag vara social med Corran ,
Bye Bye . :)

RSS 2.0