Fredag hos Mattias.

Godmorgon folket, jaa kl är 10 över tre, men det är småsaker som knappt är värda att nämna.

Hade ju ställt in mig på myyskväll , Big time hos Corran igår tsm med ankilito , men såklart ringer mobilerna precis innan vi ska moffla ner oss i soffan med chips och dricka. Det var folket hos Mattias som ville att vi skulle komma, och efter ett långt övervägande ifrån oss 3 så gick vi med på att åka dit, vilket vi kanske inte skulle gjort, eftersom det inte alls var kul , plus att vi gjorde oss i ordning helt i onödan ! känndes lite jobbigt, och eftersom vi inte drack, och alla de hade gjort det, så blev det lite långtråkigt.... Så vi tog bussen hem igen ganska snart och satte oss framför tvn igen . ;) glömde tyvär kameran innan vi åkte, annars hade ju kunnat bjuda på mycket underhållande bilder....;)

Ikv då... Fortfarande inget bestämt till 100% men det lutar åt att åka till lambohov, men som sagt inget är helt bestämt ännu , tar med mig kameran ikväll i vilketfall som helst !

Tomtenatta blev oxå ganska misslyckad, hittade inga julklappar utan bara en tröja till mis själv.. hihi, det enda roliga med den kvällen var bussresan hem tsm med Corran och Pullis !

Duschen here i Come !

Peace and Love, xoxo // L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0